Ужгородка Наталія Туркало зіграє на чемпіонаті Європи

Капітан ужгородських «Карпат» Наталія Туркало зіграє за збірну України на чемпіонаті Європи, що пройде з 4 по 16 грудня в Сербії.

Після її гри за збірну на Кубку імені Турчина, Наталію включили в заявку і на цей турнір. Могли викликати до лав національної команди і голкіпера «Карпат» Наталію Гайович. Нею хотіли замінити травмованого воротаря волгоградського «Динамо» Вікторії Тимошенкової, проте з нею виявилося все гаразд і саме цей гравець відправився в Белград.

До речі, Туркало не єдиний представник Закарпаття в складі збірної України. Головний наставник збірної Леонід Ратнер взяв у Сербію і Вікторію Цибуленко – ужгородську гандболістку криворізької «Спарти». Загалом, у заявці команди всього 3 представника української Суперліги, решта – іноземці.

В групі Україна на белградській «Комбак Арені» гратиме з Норвегією, Сербією та Чехією. Вже сьогодні, о 17.45 за київським часом, наші гандболістки гратимуть з Чехією, 6 грудня о 18.45 з Сербією, 8 грудня в той же час з Норвегією.

Як зізналася в коментарі Наталія Туркало, перед нашою командою стоїть завдання потрапити до 12 кращих. За її словами, це нашим гандболісткам цілком по силам.

Що цікаво, як зізналася Н. Туркало, живуть українки в одному готелі зі своїми суперницями.

KARPATNEWS.in.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.