Прокуратурою Закарпаття взято на контроль хід розслідування за фактом травмування закарпатця поїздом

31 грудня 2012 року машиніст поїзду «Будапешт-Москва» на перегоні Кольчино-Мукачево застосував екстрене гальмування, щоб попередити наїзд на 26 – річного закарпатця який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, заснув на шпалах. Проте, уникнути травмування людини не вдалося.

 

Чоловіка доставлено каретою швидкої медичної допомоги до Мукачівської центральної районної лікарні з діагнозом травматична ампутація правої ступні.

За інформацією Закарпатського прокурора з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Ігора Сєхіна., - молодик, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, заснув на шпалах між рейками і його травмував пасажирський поїзд .

В результаті наїзду потягу потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, в тому числі відкриту черепно - мозкову травму. Його доставлено в реанімаційне відділення Мукачівської ЦРЛ, де він до цього часу перебуває у важкому стані.

За даним фактом СВ ЛВ на ст. Мукачево УМВСУ на Львівській залізниці, розпочато досудове розслідування, хід якого Закарпатською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері взято на контроль, проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення об’єктивних обставин події.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.