На Іршавщині у Святвечір брат забив брата до смерті

Трагедія трапилася у селі Чорний Потік Іршавського району. 8 січня до правоохоронців звернувся 48-річний місцевий житель, який виявив на підлозі вітальної кімнати свого будинку труп власного брата (1959 р.н.). Після попереднього огляду тіла правоохоронці ознак насильницької смерті не виявили. Однак судово-медичний розтин показав справжню причину смерті: забій головного мозку тяжкого ступеня, субдуральний крововилив, набряк головного мозку, переломи 6 та 7 ребер зліва. Словом, чоловіка забили до смерті.

 

Після вжитих оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося з'ясувати наступні факти. У ніч на 7 грудня двоє братів проводили вільний час, розпиваючи спиртне. Схоже, оковита таки зробила свою підлу справу і вони раптово почали сваритися. Сварка дійшла до того, що молодший із братів вхопив палицю та почав нею бити старшого брата. Удари прийшлися саме на голову та тулуб покійного. І саме через них, ввечері 8 січня чоловік помер.

 

Молодший брат зізнався у скоєному злочині, проте правоохоронці його не затримували, оскільки учора він був надто п'яним. Затримання перенесли на сьогоднішній день.

 

Новини Закарпаття

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.