На Перечинщині розкрито крадіжку автозапчастин

На початку січня в чергову частину Перечинського райвідділу міліції звернувся житель одного з сіл Перечинського району з заявою про те, що в ніч з 30 на 31 грудня невідомі особи викрали автозапчастини з його вантажного автомобіля.

 

Вантажівка знаходилася в дворогосподарстві родичів, і навіть те, що господарі будинку весь час були вдома, не спинило крадіїв. Після отримання даного повідомлення на місце події негайно було направлено слідчо-оперативну групу, також до розкриття даного злочину було залучено працівників сектору дільничних інспекторів міліції та кримінальної міліції у справах неповнолітніх. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було здійснено подворові обходи, опитано жителів села та осіб, які притягалися раніше до відповідальності за скоєння подібних правопорушень. В результаті було встановлено особи зловмисників. Ними виявилися підлітки, односельці потерпілого. Крадене добро вони продали, гроші поділили.

 

Наразі з’ясовуються усі обставини справи. Правова кваліфіікація даного кримінального правопорушення – ч.2 ст. 185 КК України «Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб» - карається арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

 

Мирослава Пекар, Перечинський РВ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.