Мукачівські правоохоронці затримали виродків, котрі жорстко побили офіціантку

Працівники Мукачівського МВ (по обслуговуванню м.Мукачева та Мукачівського району) розшукали невідомих, які в ніч на Старий Новий рік жорстоко побили офіціантку, одного з нічних придорожніх кафе.

 

Пізно ввечері до чергової частини відділу міліції надійшло повідомлення від лікарів Мукачіської ЦРЛ, що до них за медичною допомогою звернулась 27-літня жінка з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій та підшкірний крововилив обличчя та голови. Потерпіла повідомила, що її побили відвідувачі закладу, серед яких була й жінка.

 

Як розповіла мукачівка, п`ятеро осіб напідпитку близько 21.30 год. зайшли до закладу. Молоді люди замовили ще горілки. За кілька хвилин між однією з відвідувачок і офіціанткою зав`язалася сварка. Відтак, 30-літня жінка штовхнула дівчину так, що остання впала на сусідні столики. Не розібравшись у ситуації, до бійки приєдналися ще двоє чоловіків, які сиділи за столиком із затійщицею бійки. Тоді всі втрьох почали бити молоду жінку. На захист офіціантки вийшли колеги: чоловік та жінка з кухні. Та й вони не зупинили «розгніваних» клієнтів. Лише тоді, коли 27-літня офіціантка втратила свідомість, молоді люди покинули кав`ярню, сіли до автомобіля та зникли.

 

У результаті вжитих заходів мукачівські розшуковики вийшли на слід підозрюваних на території сусіднього Іршавського району.

 

Наразі за фактом вчинення хуліганства слідчими міськвідділу відкрите кримінальне провадження за част.2 ст.296 Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років. Триває досудове розслідування.

 

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.