Прикордонники Закарпаття затримали росіянина котрий перебував в розшуку

Нещодавно прикордонники Чопського загону здійснили затримання двох чоловіків за спробу незаконного перетину українсько-словацького державного кордону.

Близько півночі, прикордонний наряд, який здійснював охорону ділянки кордону відділу «Гута», виявив сліди невідомих в сторону кордону та негайно доповів про це у підрозділ. За декілька хвилин, в ході проведення пошукових заходів, оперативною групою було виявлено та затримано двох невідомих чоловіків, що прямували до Словаччини. Затримані повідомили прикордонникам, що жодних документів при собі не мають, але зазначили, що один з них є громадянином України, місцевим жителем, а інший – громадянин Російської Федерації. Затриманих було доставлено в підрозділ з метою встановлення всіх обставин правопорушення.

Але на цьому історія не закінчилась, оскільки в ході перевірочних заходів було встановлено, що громадянин Російської Федерації П. розшукується правоохоронними органами РФ за скоєння злочинів передбачених двома статтями Кримінального Кодексу Російської Федерації.

Після ідентифікації зазначеного іноземця, отримання з Інтерполу копії ордеру на його арешт та притягнення до адміністративної відповідальності за ст.204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, останній був переданий представникам МВС для здійснення подальших заходів щодо екстрадиції до країни походження.

 

 

Джерело: Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.