У Мукачеві військовий потрапив в руки правоохоронців з 7 грамами амфетаміну

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу міліції спільно з співробітниками відділу кримінального розшуку СБУ західного регіону в Закарпатській області в під`їзді багатоповерхівки м.Мукачева виявили паперовий згорток із вмістом порошкоподібної речовини жовто-білого кольору, схожої на наркотик амфетамін. Вага вилученої психотропної речовини склала близько 7 гр. Як стверджують правоохоронці, згорток з наркотичною речовиною належить 24-літньому мешканцю м.Мукачева, військовослужбовцю, який, намагаючись приховати заборонений засіб, викинув його з кишені.

 

Порошкоподібна речовина, схожа на амфетамін, вилучена та направлена на дослідження в експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Закарпатській області.

 

По даному факту проводиться перевірка матеріалів за ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

 

Наталія МАШІКО

Мукачівський МВ УМВС

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.