Прокуратура вважає, що авто судді хотіли вкрасти

 Прокуратура області здійснює контроль за ходом досудового розслідування кримінального провадження розпочатому МВ УМВС в Закарпатській області за ст.15 – ч. 1 ст. 185 КК України (замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжку) – карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років). 

Встановлено, що в ніч з 3 на 4 лютого, невідома особа, розбивши скло на дверях автомобіля марки «ТОЙОТА КЕМРІ», проникла у середину вказаного транспортного засобу, при цьому нічого не викравши.

На місце події виїжджали: заступник прокурора міста Ужгорода Лендєл І.В., виконувач обов’язків начальника Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області Калитич Є.М., а також слідчо-оперативна група у повному складі.

Слідчим відділом Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області внесено відомості про даний злочин до Єдиного реєстру досудового розслідування та розпочато розслідування вказаного кримінального правопорушення.

Прокуратурою області забезпечено контроль за ходом досудового розслідування.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.