Прокуратура Закарпаття перевіряє Великоберезнянську РДА

Прокуратура Великоберезнянського району здійснює контроль за ходом досудового розслідування кримінального провадження передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем – карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).

 

7 грудня 2012 року до прокуратури Великоберезнянського району надійшла заява одного з учасників процедури закупівлі вугілля для Великоберезнянської районної лікарні з проханням прийняти міри до службових осіб відділу охорони здоров’я Великоберезнянської РДА, які незаконно скасували процедуру відкритих торгів і закупили вугілля за значно завищеною ціною шляхом проведення процедури закупівлі у одного учасника.

Слідчим Перечинського РВ (з обслуговування Перечинського та Великоберезнянського районів) УМВС України в Закарпатській області по даному факту внесено відомості про даний злочин до Єдиного реєстру досудового розслідування та порушено кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України.

Прокуратура Великоберезнянського району здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні. Також дано ряд письмових вказівок слідчому щодо проведення окремих слідчих дій.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.