Прикордонники Закарпаття затримали нелегалів з Кавказу

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону припинили чергову спробу незаконного перетину українсько-словацького державного кордону.

Двоє чоловіків без документів вирішили потрапити до однієї з країн Євросоюзу у незаконний спосіб через ділянку відповідальності відділу «Великий Березний», який охороняє українсько-словацький кордон. Задля збільшення шансів на успіх, правопорушники вирішили здійснити задумане вночі, але завдяки пильному несенню служби прикордонного наряду від вищевказаного відділу, були затримані на підступах до державного рубежу.

«Туристи» пояснили, що вони є громадянами Грузії і прибули до України у законний спосіб через міжнародний пункт пропуску для авіаційного сполучення «Бориспіль». Стосовно мети своєї подорожі, представники Кавказу повідомили, що рухались до Західної Європи для покращення умов життя, а пунктом призначення подорожі мала стати Італія.

Після затримання правопорушники були доставлені до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.


Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.