Прокуратура Закарпаття розповіла про ДТП за участі їхнього працівника

20 лютого на автодорозі сполученням «Київ-Чоп», неподалік від м. Мукачево, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів.

 

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що близько 20 години 00 хвилин на 770 кілометрі автодороги сполученням «Київ-Чоп», неподалік від м. Мукачево, старший прокурор відділу нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, та процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області 33-річний Ростислав Костур, керуючи автомобілем марки «ВАЗ 21099», внаслідок несприятливих погодних умов – налипання значної кількості мокрого снігу та ожеледиці, не впорався із керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем марки «Мерседес-Бенц Ц-180». За кермом якого був 17-річний мукачівець, а в салоні автомобіля дівчата 17 та 16 років.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пошкоджено обидва автомобілі. Одна з дівчат отримала струс головного мозку, водій отримав незначні забої та садна, працівник прокуратури отримав закриту черепно-мозковоу травму, струс головного мозку та забої лівої ноги. Ростислава Костура, для надання медичної допомоги, доставлено до Мукачівської центральної районної лікарні, а дівчину - до Обласної дитячої клінічної лікарні у м. Мукачево.

У водіїв зазначених транспортних засобів відібрано зразки крові з метою перевірки на наявність алкоголю та наркотичних речовин.

На місце пригоди виїжджали: виконувач обов’язків прокурора області Андрій Бакай, старший прокурор прокуратури області з питань внутрішньої безпеки Олег Опішняк, прокурор м. Мукачева Руслан Біловар та прокурор Мукачівського району Роман П'ятка.

Відомості про вказану пригоду зареєстровано у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Мукачівського МВ УМВС України у Закарпатській області

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.