На Іршавщині чоловік котрий за вбивство відсидів 9 років, ледь не скоїв повторне вбивство

У стані алкогольного сп′яніння людина здатна на найнесподіваніші необдумані вчинки. 26-річного жителя села Осій Іршавського району зайва чарка привела до криміналу.

Свого часу цей молодик уже був засуджений Іршавським районним судом до 9 років позбавлення волі за спричинення умисних тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок яких наступила смерть потерпілого. Однак після перебування у місцях позбавлення волі чоловік не став на шлях виправлення. Тому знову піде туди, де вже був…

Близько опівночі цей молодий чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп′яніння, пішов разом зі своєю подругою до місцевого бару, де вів себе грубо, ображав та чіплявся до присутніх у барі відпочиваючих. Господарка закладу зробила чоловікові зауваження і попросила його забиратися геть. П′яний накинувся на жінку й став її бити по голові. Перелякана жінка забігла за бар-стійку, але дебошир наздогнав її та ще наніс декілька ударів. Потерпіла, ледве тримаючись на ногах, викликала працівників міліції.

Слідчо-оперативна група Іршавського РВ УМВС та місцевий дільничний інспектор лейтенант міліції Святослав Капітан, які виїхали на місце пригоди, задокументували злочин й затримали хулігана. Розслідує справу слідчий Іршавського райвідділу міліції лейтенант Іван Котубей. Самому ж молодику тепер доведеться відповідати за свої неадекватні дії за ст. 296 КК України (Хуліганство).

 

Віта ГОРЗОВ

помічник начальника Іршавського РВ УМВС

по взаємодії з громадськістю та ЗМІ

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.