Закарпатські рибінспектори "воюють" з бандами браконьєрів

28.02.13р. під час проведення рибоохоронного рейду в межах Перечинського р-ну на р.Уж, державними інспекторами рибоохорони Меденцій І.І.,Корда С.Ф.,Бауман О.О. поблизу с.Ворочево ( в районі пішохідного мосту через р.Уж) був затриманий житель м.Перечин гр..Цап І.І. (1984р.н.), котрий використовуючи вудочку із "сіткою-екраном" займався незаконним рибальством. І не дивлячись на незначний час, котрий він встиг провести за таким ремеслом, на момент затримання у нього було виявлено в улові 8 шт. підуста (понад 2 кг.).

За грубе порушення Правил рибальства на гр..Цап І.І. складено протокол за ст..85 ч.4 КУпАП для направлення в суд (санкція статті передбачає штраф від 340 до 680 грн. з конфіскацію знарядь лову та відшкодуванням збитків у сумі 320 грн.).

До судового рішення сітку-екран вилучено, як речовий доказ по справі.

 

02.03.13р. близько 16.00 к.ч. на цьому-ж місці державними інспекторами рибоохорони Меденцій І.І., Корда С.Ф., Олашин М.М. були затримані мешканці с.Сімер Перечинського району, котрі пристосувавши до вудочок "сітки-екрани" займались незаконним рибальством.

На момент затримання, риби у них виявлено не було.

За зайняття незаконними рибальством на гр..Хававка О.Ю. та гр..Новиков В.В., складено протоколи за ст..85 ч.4 КУпАП для направлення в суд (санкція статті передбачає штраф від 340 до 680 грн. з конфіскацію знарядь лову).

До судового рішення "сітки-екрани" вилучено, як речовий доказ по справі. Джерело:ЗАКАРПАТТЯРИБООХОРОНА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.