Нагірний не з’явилися на суд

Причину неявки на судове засідання до Хустського районного суду винуватця резонансної ДТП біля Хуста Павла Нагірного не знали ні суддя, ні прокурор, ні інші представники судового процесу.

 

“Сьогодні винуватця смертельного ДТП мали доправити з Берегівської психіатричної лікарні на судове засідання з приводу доцільності його подальшого лікування. Але підсудного не привезли, його адвокат також не з’явився. Суддя запевнив, що лікарі та конвойна служба були вчасно повідомлені про судове засідання. Жодних клопотань про перенесення засідання не надходило. Суд не знає, чому підсудний не з’явився до суду і де він зараз перебуває. Сказали, то не в їхній компетенції. Цим зайнялася прокуратура. Між тим, до акції на підтримку родини потерпілих, долучається дедалі більше людей. Вони приїздять на кожне судове засідання навіть з інших районів”, – повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук власкор каналу 1+1 на Закарпатті Наталія Зотова.

 

Не володіє жодною інформацією з цього приводу і чоловік та батько жертв тієї трагічної ДТП Віктор Пригара. Однак, чим далі, тим більше здається, що справа Нагірного перетворюється у відверте знущання над правосуддям.

 

Наступне судове засідання призначене на 16-ту годину 25 березня.

 

Закарпаття онлайн

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.