На Воловеччині 20-річний вилупок обікрав пенсіонерку

Днями у Свалявський райвідділ міліції звернулась 84-річна пенсіонерка, мешканка села Гукливе Воловецького району, яка повідомила про крадіжку грошей з її будинку—із зачиненої на ключ тумбочки.

 

Бідолашна ледь стримувала сльози від такої втрати, адже зловмисник забрав всі її заощадження, що та накопичувала тривалий час.

 

Слідчо-оперативна група виїхала на місце події і встановила, що крадіжку було скоєно шляхом взлому навісного замка на вхідних дверях. Також на місці пригоди було знайдено відбитки пальців невідомої особи.

 

Старший оперуповноважений карного розшуку лейтенант міліції Василь Биряк та дільничний лейтенант міліції Іван Бобонич оперативно встановили, що до злочину причетний 20-річний односельчанин потерпілої. Юнак походить з багатодітної родини, батьків немає, живе він з бабусею та братами й сестрами.

 

А видав себе зловмисник тим, що вже наступного дня після того, як обікрали стареньку, він став витрачати чималі гроші на обновки…

 

Під час бесіди у міліції молодик зізнався у скоєному. Злодій добре знав, що сусідки того дня не буде вдома. Частину крадених грошей він встиг витратити на власні потреби, решту переховував у новеньких кросівках, де їх і знайшли правоохоронці й повернули пенсіонерці.

 

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

 

Вікторія Кіяк,

Свалявський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.