В Мукачеві жінка вкрала в подруги більше 1000$

 

Цю істину добре пам’ятатиме 27-річна мукачівка, яка стала «жертвою» своєї давньої подруги.

 Вже з самого ранку на Ганну чекав сюрприз. На її мобільний телефон прийшло «смс»-повідомлення, що з рахунку кредитної картки вночі було знято гроші. Жінка припускала різне: можливо гаманець загубила у таксі чи  ресторані (отримавши гроші від чоловіка, який працює за кордоном, вона цілий вечір розважалася із друзями). Та ні в одному, ні в іншому місці зниклої речі не виявилось. Останнє, що спало на думку Ганні – це те, що гаманець з кредитними картками, грошима у сумі 400 грн. та 1 тисячі доларів міг якимось чином опинитись  у подруги.

Зателефонувавши їй, Ганна намагалась по-доброму з`ясувати і попросила повернути жінку гаманець. Оксана заперечувала будь-яку причетність до загадкового зникнення гаманця. Так, жінка вмовляла подругу три дні, та коли все виявилось марним, вона написала заяву до Мукачівського міського відділу міліції. Досвідченим розшуковикам не довелось довго шукати злодія. Наступного дня Оксана зізналась у скоєному. Речовий доказ – гаманець Ганни разом з кредитними картками, з яких тієї ж ночі вона зняла гроші, виявися в Оксани.

Наразі відносно горе-подруги порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За свої дії вона може отримати аж до трьох років позбавлення волі.

За словами працівників сектору карного розшуку Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області, випадки, коли, дізнавшись пін-код банківської картки, найближчі люди без дозволу знімають з неї кошти, трапляються досить часто. Щоб запобігти цьому, потрібно дотримуватись простого правила – завжди берегти пін-код у таємниці.

 


 

 

 

Наталія Машіко

 

Мукачівський МВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.