"Ірод" з Нового Давидкова, що на Мукачівщині обікрав храм Божий

Працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції встановили особу й затримали зловмисника, котрий обікрав днями недобудовану церкву у рідному селі.

Повідомлення про викрадення електрокабелю довжиною близько 25 метрів надійшло до чергової частини міського відділу міліції від мешканця села Нове Давидково Мукачівського району, в якому будується церква.

Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце пригоди. Правоохоронці стали проводити першочергові розшукові заходи. За деякою інформацією, до крадіжки міг бути причетний місцевий чоловік. Сусіди, які живуть неподалік недобудови, бачили біля церкви цього молодика, який і мешкає неподалік...

Ні вдома, ні у родичів 19-річного хлопця міліціонери не застали. Невдовзі зловмисника, що наважилася на ганебні дії у Божому храмі, працівники міліції затримали. Зловмисник зізнався у вчиненому та розповів, що кабель викрав, того ж дня обпалив, а металевий дріт хотів здати до пункту прийому металолому. Заробив би на цьому максимум гривень 50…

За цим юнаком, як стверджують правоохоронці, тягнеться шлейф інших кримінальних проступків. Наразі проти мукачівця відкрито кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове слідство.

Наталія Машіко

 

Мукачівський МВ УМВС

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.