Закарпатка потрапила в секс-рабство у столиці Росії

Нещодавно працівники відділу по боротьбі з торгівлею людьми обласного управління міліції затримали 33-річного мукачівця, якому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України.

 

Скориставшись скрутним матеріальним становищем двох своїх знайомих, звідник запропонував їм свої послуги з працевлаштування у Москві офіціантками. Зважившись на роботу за кордоном, 27-річна Оксана та Мар′яна почали готуватися в дорогу. Для однієї з них життя підготувало приємний сюрприз – вже в автобусі сполученням «Мукачево-Москва» дівчина помітила відсутність свого закордонного паспорта та зійшла на перон автостанції, що дуже роздратувало «роботодавця». Через два місяці дівчина отримала телефонний дзвінок з Москви від своєї подруги, котра її застерегла. З′ясувалося, що Мар′яну по приїзду згаданий молодик передав якимось незнайомим людям, які відібрали від закарпатки документи та змусили займатися проституцією…

 

Наразі правоохоронці вже затримали сутенера й шукають шляхи повернення закарпатської сексуальної бранки із закордонного полону.

 

УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.