На Херсонщині мешканець Закарпаття скоїв вбивство

В одному з сіл Цюрюпинського району місцевий житель часто по-сусідськи заходив в гості до сусідки. Під час одного з таких візитів вдома виявились ревнивий чоловік із товаришем. Господарю не сподобалося таке гостювання сусіда і він вигнав чоловіка з дому. А товаришу, який був родом із Закарпаття і приїхав на Херсонщину на заробітки, взагалі не сподобалася ситуація. Він вирішив провчити сусіда, щоб той більше ніколи не ходив до дружини його друга. В ході «чоловічої розмови» заробітчанин побив шукача романтики.

 

Після чого залишив його на городі та поїхав у своїх справах до сусіднього села. На другий день сусіди знайшли потерпілого без свідомості та викликали “швидку”. У лікарні потерпілий 4 доби пробув у комі та помер від черепно-мозкової травми.

 

Працівникам Цюрупинського райвідділу міліції знадобилося чимало часу, щоб розшукати заробітчанина. Адже постійного місця проживання чоловік не має. Коли він дізнався про смерть сусіда, то дуже здивувався. Він стверджує, що не хотів смерті чоловіка, а лише намагався його залякати і просто не розрахував сили.

 

Нині зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. До єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України “Умисне тяжке тілесне ушкодження” (карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років).

 

УМВС України в Херсонській області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.