На Ужгородщині впіймано браконєрів

На прикінці квітня ст..державним інспектором Закарпаттярибоохорона Корда С.Ф., спільно з громадськими інспекторами під час проведення рибоохоронного рейду вздовж р.Уж в Ужгородському районі, було помічено чоловіка, котрий використовуючи заборонений засіб лову у вигляді "сітки-екрана" здійснював незаконне рибальство з території "гідротехнічного комплексу споруд" поблизу с.Камяниця.

При спробі затримання порушник намагався втекти та приховати улов і заборонені засоби у одному із приміщень, але це йому не допомогло. У порушника, що виявився жителем с.Камяниця гр..Пильник М.І.(1967р.н.), вилучено "сітку-екран" та понад 3,5 кг. різного виду риби (23 шт. підуста, 1-головень, 1-окунь, 2-верхоплавки).

За грубе порушення Правил рибальства на порушника складено протокол за ст..85 ч.4 КУпАП для направлення в суд (санкція статті передбачає штраф від 340 до 680 грн. з конфіскацію знарядь лову, риби та відшкодуванням завданих збитків на суму 950 грн..). Для викриття порушення були задіяні також працівники Ужгородського РВ УМВС.

 


Закарпатрибоохорона

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.