П'янка виноградівця до добра не привела

 

Вироком Виноградівського районного суду Закарпатської області до одного року позбавлення волі з призначенням іспитового терміну засуджено 31-річного жителя Виноградівського району.Цей чоловік завітав у листопаді минулого року вечірньої пори в один із барів міста Виноградів, де добряче «причастився» алкоголем. Підійшовши до бар-стійки, захмелілий відвідувач помітив там гроші, які поклала на поличку барменка. У голові пияка визріла ідея поживитися чужим. Вибравши мить, коли жінка відійшла від бар-стійки, зловмисник викрав звідти виручку в сумі 1100 гривень і хотів уже втікати з цими грішми, коли на його нещастя повернулася барменка. Жінка вчасно запримітила пропажу грошей, а оскільки в барі на той момент було небагато відвідувачів, то підозра відразу впала на згаданого чоловіка.

 

Барменка викликала на місце пригоди працівників міліції, й крадія було доставлено для з′ясування обставин справи у Виноградівський райвідділ міліції. Затриманий зізнався у скоєному: мовляв, хильнув зайвого, от біс і поплутав…

 

За даним фактом міліція розпочала кримінальне провадження за ст.15-ч.1.ст.185 Кримінального кодексу України («Замах на скоєння крадіжки»). Після завершення розслідування справу передали до суду. В суді підсудний щиро розкаявся, просив не позбавляти його волі, обіцяв ніколи більше не скоювати протиправних вчинків. Як пом′якшуючу обставину, суд визнав те, що підсудний раніше не притягався до кримінальної відповідальності, має на утримання двох неповнолітніх дітей. А от скоєння ним правопорушення в стані алкогольного сп′яніння суд визнав за обставину, що обтяжує вину підсудного. Виходячи з того, суд призначив міру покарання—один рік позбавлення волі з призначенням іспитового терміну, тобто умовне покарання. Підсудний також повинен з′являтися для реєстрації в органах кримінально-виконавчої інспекції та повідомляти її працівників про зміну свого місця проживання.

 

 

Сектор зв′язків із громадськістю УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.