Співачка Ольга Юнакова думала про переїзд до Ужгорода і мріє співати джаз

Співачка каже: вона – типово «не асфальтна» людина, адже живе у заміському будинку, серед великої кількості квітів і дерев. 

Та найбільше любить сосни, насолоджується повітрям лісів, тому на Закарпатті почуває себе дуже комфортно. «У нас родина взагалі екстремальна. П’ятого серпня я ще працювала у Вінниці, і ми власне там і вирішили: а чому б не відпочити в Ужгороді? Мій знайомий уже давно запрошував мене в Лумшори, попаритись в чанах ваших. Але ще 5-7 років назад я не розуміла, як люди можуть у тих чанах сидіти, «смажитись»? Але ніколи не кажи ніколи: нині ми вирішили, що таки попаримось у чанах!» – розповіла Ольга Юнакова.

 

Закарпаття, каже співачка, припало до душі і їй, і її родині: «У мене навіть думка була, я її сьогодні озвучила... Кажу своїм: може, ми би переїхали в Ужгород? Це, звичайно дуже складно було б, але все може бути в цьому житті, так що ніколи не зарікайся»...

 

Сьогодні, розповіла Ольга Юнакова, вона живе повним і активним життям – гастролює, дописує нови й диск, займається благочинністю. Багато часу присвячує роботі з дітьми-сиротами, бо, за її словами, як ніхто розуміє, що вони хочуть бути комусь потрібними (співачка рано втратила батьків – авт.).

 

Розповіла Ольга Юнакова й про те, що мріє співати джаз, та ще і з симфонічним оркестром. «Сьогодні однозначно слухач диктує тенденції в музиці. Ось дивіться: я співачка, і це – моя професія, мій хліб, я заробляю співом гроші. Але мрію насправді співати джаз: щоб у мене за спиною сиділо 70 музикантів оркестру, і я буду просто шаленіти! Та нині елементарно не можу дозволити собі утримувати 70 музикантів. І найважливіше питання: кому і навіщо це потрібно?».

 

Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.