Закарпатський Тячів запрошує на святкування Дня міста!

 Дводенна програма до Дня міста (22-23 вересня) буде дуже насиченою. 

Виставки, спортивні турніри, «Сюреті бал», «Міні-міс», «Бограч-фест», «Тячівська газдинька», приїжджі зірки – це та багато іншого чекає на гостей під час святкування Дня міста Тячів 22-23 вересня.

Розпочнеться все 22 вересня о 09.00, коли відкриється виставка-продаж художніх виробів майстрів народної творчості та аматорів фотомистецтва (вздовж тротуару по вул. Незалежності). З десятої ранку стартують спортивні змагання: міжнародний турнір з футболу на кубок Л.Бийреша та міжнародний турнір ветеранів з великого тенісу (міський парк).

Уже о 10.30 – відкриття реконструйованого скверу по вул. Незалежності. Об 11.00 – початок роботи ярмарку «Золота осінь» та Свята урожаю «Сюреті бал» (на площі Поштовій). З 11.30 гостей веселитимуть на Поштовій художні колективи угорської народної творчості, Тячівської дитячої школи мистецтв, райцентру дитячої та юнацької творчості, соціального центру-інтернату «Парасолька».

О 13.00 розпочнеться конкурс «Міні-міс та Юна міс Тячів-2012». А в 15.00 на тій же Поштовій відбудуться урочистості та спільне богослужіння до Дня міста, вручення нагород, вшанування місцевих жителів: найстаршої та наймолодшої пари, наймолодшого жителя міста та довгожительки. З 16.30 – концерт юних талантів Тячівщини. А з 19.30 до 22.30 – гала-концерт за участю заслужених і народних артистів України та Росії. Із 22.30 аж півгодини – міні-фестиваль феєрверків.

Наступного дня все продовжиться із 11.00 дитячим конкурсом малюнка на асфальті «Пізнай рідне місто», змаганнями з більярду (клуб «Грін-Стар», вул. Армійська, 4). Ближче до обіду (13.00) на Поштовій відбудеться презентація хортингу. Паралельно поряд стартує міський фестиваль «Бограч-фест» і конкурс «Тячівська газдинька». Трохи згодом – (14.00) конкурс на найкращий національний костюм. Ще через годину – фестиваль колективів угорської художньої самодіяльності (зал засідань РДА). Паралельно на площі – караоке-шоу «Хочеш – співай!», циркова програма та о 20.00 – фестиваль ді-джеїв області.

Тарас ВАЩУК, "Закарпатська правда"

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.