9 жовтня в УжНУ влаштують День відкритих дверей для абітурієнтів

Про реалізацію концепції профорієнтаційної роботи Ужгородського університету на черговому засіданні Вченої ради доповідав проректор із науково-педагогічної роботи Ігор Король.
Ігор Іванович наголосив: треба продовжувати роз’яснювальну роботу для випускників шкіл і їхніх батьків, презентувати УжНУ в конкурсах, на ярмарках, виставках.

За результатами опитування цьогорічних першокурсників УжНУ, найефективнішими джерелами інформації про наш виш є соцмережі, профорієнтаційні бесіди, повідомлення на сайтах. Тому вирішено розвивати діяльність у відповідних напрямках.

До того ж традиційними зроблять започатковані торік літній університет для кращих десятикласників Ужгорода та День відкритих дверей. Останній, до слова, відбудеться 9 жовтня.

«Профорієнтаційна діяльність — це тривала, цілеспрямована й злагоджена діяльність керівництва вишу та педагогічного колективу університету», — підсумував І.Король.

Крім того, члени Вченої ради затвердили форми протоколу засідання екзаменаційної комісії з розгляду дипломних робіт та рекомендували до друку окремі видання науковців УжНУ.

Чергове засідання, яке відбудеться 19 жовтня, о 13:00, в конференційному залі ректорату, буде урочистим — відзначатимуть 73-ю річницю альма-матер.

Варто зауважити: після Вченої ради в ректораті зібралися члени стипендіальної комісії, котрі затвердили стипендіальний ліміт на семестр у розмірі 45 % від обсягу держзамовлення. Поріг для підвищеної стипендії — 77 балів.Першокурсники матимуть мінімальні виплати незалежно від рейтингу.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.