В Ужгороді та Мукачеві відбулися презентації книг

За участю Фонду розвитку молодіжних рухів ''ВПЕРЕД'' на Закарпатті відбулися презентації книг ''Вогонь традиції'' авторства доктора філософських наук, Едуарда Юрченка та ''Українські вікинги'' Романа Пономаренка, кандидата історичних наук.
Повідомляє прес - служба НК Закарпаття.
26 лютого, у клубі ''Чорне сонце'' в Ужгороді відбулася презентація книг за участю авторів та гостей заходу. Присутні, переважно молодь, мали можливість дізнатися цікаві факти про унікальний випадок в історії Другої світової війни, коли на поповнення елітної есесівської дивізії – на рівні з німецькими та іншими європейськими добровольцями – були скеровані солдати-слов’яни. Як наголосів сам автор Роман Пономаренко, який не тільки опублікував багато інформації з архіву, але і проаналізувавши факти, хотів принести читачам цілу історію про боротьбу та досвід Українських добровольців у лавах дивізії СС “Вікінг” .
 Про важливість розуміння і збереження духовної традиції українського народу говорив автор книги ''Вогонь традиції'', Едуард Юрченко. У своїй збірці автор опублікував статі на різноманітну тематику: від дослідження традиційної релігійності до геополітики, від осмислення шляхів історії Європейської цивілізації до футурологічних студій.
 На слідуючий день презентація вищезгаданих книг, в присутності авторів, відбулася також і для військових 128-ій окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади в Мукачеві.
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.