В Ужгороді офіцер ЗСУ презентував збірку поезій (ВІДЕО)

В Ужгороді офіцер ЗСУ Володимир Тимчук презентував свою збірку поезій «Відчути місто стопою». Як каже автор, піднімав у своїх творах різну тематику, а тому вона сподобається багатьом читачам.

Любов та релігія, філософія та гідність стали ключовими темами віршів офіцера Збройних сил України Володимира Тимчука. Збірка «Відчути місто стопою» чекала виходу ще з 2014 року. Військовик розповідає, що завжди знаходить час для улюбленої справи, яка вже стала стилем його життя. Запевняє, що книга буде цікавою кожному.

На твори Володимира Тимчука закарпатська композиторка Любов Лукіна написала музику. Жінка каже, що їхала в поїзді, коли вперше прочитала вірші. Вони її настільки вразили, що бажання написати на слова музику, з’явилося одразу.

Схвально про вірші відгукуються й читачі. Наталія Борис – рідна сестра автора. Каже – радіє успіхам брата та запевняє, що їй подобаються всі його твори, без виключення. Цікава та актуальна – так говорить лікар-хірург та письменник Юрій Фатула про поезію Володимира Тимчука.

Знайти книги Володмиира Тимчука можна в бібліотеках та книгарнях. А вже найближчим часом який автор сподівається якомога скоріше реалізувати ще один свій задум. Це – опус ходи, присвячений Омеляну Ковчу.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.