День медика в Іршаві (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Загалом хороший настрій був гарантований усім, адже концерт розпочав Народний хор лікарів веселою композицією «Карпати». Додали позитиву найменші вихованці Юрія Буряса із танцем «Чунга-чанга».
Далі до наших ескулапів із вітальними словами звернулися голова райдержадміністрації Віктор Феєр, голова райради Станіслав Сухан та міський голова. Вони побажали сил та енергії всім, хто стоїть у витоків життя, всім, хто рятує людські життя, хто вселяє віру у серця своїх пацієнтів.
Керівник міста підтримав хорошу ноту і розповів гумореску, вручив медпрацівникам почесні грамоти, а ветеранам медичної служби подяки за їх самовідданість роботі та багаторічну працю на професійній ниві.
Продовжили розважати публіку Іннеса Спасюк із вокальною композицією та танцювальний дует, який кружляв у вальсі (Євгенія Мельник та Михайло Калинюк).
Родзинкою концертної програми стали танцювальні номери вихованців дитячого садка №4. Гостями на сьогоднішньому святі був театр мініатюр «Шарж» з Ужгорода.
До завершення святкового вечору підвів Народний хор лікарів новою піснею у своєму репертуарі «Там где клен шумит», і звісно ж, традиційна, улюблена композиція майже всіх іршавчан - «Іршаво, Іршаво…».
Тож щиро вітаємо всіх медичних працівників. Щастя вам, добробуту у кожній домівці і здійснення всіх найзаповітніших бажань.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Іршавська міська рада


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.