23 грудня у Києві відбудеться фінал Нацвідбору на Євробачення-2013. Учасники і правила голосування

23 грудня у Києві відбудеться фінал Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2013.

 

З 1 жовтня 2012 Національна телекомпанія України приймала заявки на участь у національному відборі на Євробачення 2013.

 

Сьогодні, 21 грудня, прийом заявок закінчується і починається попередній етап конкурсу, на якому серед усіх учасників професійне журі вибирає 20 фіналістів національного відбору.

 

На момент написання цієї новини претендентами на участь у фіналі національного відбору на Євробачення стали 52 учасники: Тетяна Ширко, Юлія Куниця, група STAR Angels, дует Коханий, Кохана, GODO, Джоя, Ілона Шульга, Максим Новицький, Євген Білозеров, Ана Стесія, Ангелія, Едуард Романюта, група Ділайс, Олена Корнєєва, Аліна Гросу, дует Emotion, Галина Безрук, група Patrix, Людмила Ясинська, Даша Медова, Уляна Рудокова і Митя and Пряники, Юлія Степанець - група Six o'clock, Таня Брянцева, Маріетта, ансамбль Джерело, ансамбль Гвоздівчанка, ансамбль Живемо, Автанділ Бажіашвіллі, Діма Скалозубов, група Napoli, Viktoriya, група Трініті, Яків Смирнов, Діана Мірошниченко, Інеш, Артем Кондратюк, LaFesta music project, ALEX PAVLIK, Дмитро Яремчук, група Ice&Blaze, Наталя Мирна, група Nravitsa band, група The МАГМА, група West, YAROSLOVE, група ДіОфільми, Матвій Вермієнко, Ігор Татаренко, Венера, Марія Яремчук, Злата Огнєвич і Оксана Пекун.

 

23 грудня у Національній телекомпанії України відбудеться фінал національного відбору представника України на Євробачення - 2013. Пісня-переможниця відбору у фінальному турі визначатиметься змішаним голосуванням журі і інтерактивним голосуванням телеглядачів (sms). повідомляє прес-служба Першого Національного.

 

Правила інтерактивного голосування (для глядачів): телеглядачі зможуть проголосувати за вподобану пісню за допомогою sms-голосування: для цього необхідно відправити повідомлення на номер 7766 з порядковим номером учасника від 01 до 20. З одного телефонного номера надається можливість відправити не більше 1 sms за кожного з 20 учасників.

 

Порядкові номери учасників будуть опубліковані на сайті НТКУ і зображені на екранах під час телевізійної трансляції фінального туру національного відбору.

 

Старт голосування і його завершення оголошують ведучі під час прямого ефіру.

 

Вартість 1 sms 3,60 грн. Послуга надається лише повнолітнім абонентам. Для абонентів усіх національних операторів GSM. Тариф у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково стягується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5 % від вартості послуги без врахування ПДВ.

 

Визначення переможця

 

Переможницею стає пісня, яка визначається НТКУ, яка отримала найбільшу кількість балів на основі комбінованого підрахунку результатів голосування журі і інтерактивного голосування телеглядачів (sms) у кінці процедури голосування на час оголошення результатів у фінальному турі національного відбору. У випадку якщо дві або більше пісень наберуть однакову кількість балів телеглядачів і журі, переможцем буде пісня, що отримала найбільшу кількість балів від журі.

 

***

 

Нагадаємо, що 58-й міжнародний конкурс Євробачення відбудеться у Швеції, в місті Мальме, півфінали якого заплановані на 14 травня і 16 травня, а фінал - на 18 травня 2013 року.

 

Швеція стала приймаючою країною для Євробачення у 2013 році завдяки перемозі своєї представниці Лорін на попередньому конкурсі. У Баку на Євробаченні-2012 вона набрала 372 бали за пісню Euphoria. Друге місце зайняли Буранівські бабусі, що представляли Росію, третє - представник Сербії.

 

За матерiалами: Корреспондент.net

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.