В Ужгороді відбулася презентація альбому робіт художника Віталія Либи «Живопис»

У вівторок, 2 квітня, в Ужгороді відбулася презентація альбому робіт художника Віталія Либи «Живопис». Привітати митця прийшли, зокрема, заступники голови облдержадміністрації Іван Качур та Володимир Приходько, колишній президент Словаччини Рудольф Шустер, інші поважні гості.

Віталій Либа протягом багатьох років живе й працює і в Україні, і в Словаччині. Має тісні зв’язки з словацькими культурними товариствами та визнання в сусідніх країнах. Так, саме після виставки робіт художника у місті Кошице, картину "Свята Трійця" було відібрано як подарунок для музею Ватикану.

 

- Свідченням визнання Вашого таланту є та велика кількість прихильників з різних країн, присутність на презентації шанувальників з рідної землі і поважних гостей з-за кордону, - звернувся під час презентації до художника Іван Качур. – Ваші роботи, без сумніву, відрізняються глибоким змістом, вишуканістю та різноманітністю.

 

Фотоальбом, за словами автора, вміщує зображення картин, які художник створив протягом останніх 30 років. Тож це видання, яке вийшло двома мовами: українською та словацькою, ілюструє усі етапи творчості Віталія Либи.

 

Прес-центр ОДА

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.