Ужгородським міліціонерам знадобилося два дні аби знайти зниклу дитину

 

Два дні правоохоронці шукали безвісти зниклого 13-річного ужгородця, який вранці 14 травня пішов до школи та не повернувся додому.

 

 

 

Перелякана 42-річна матір у пошуках свого сина, який після занять у школі не повернувся додому, цілий вечір опитувала його друзів та однокласників. Не дізнавшись нічого, що могло б їй допомогти, опівночі жінка зателефонувала до Ужгородського міськвідділу міліції. Черговий одразу ж орієнтував усі патрулі на школяра-семикласника. Приєдналися до пошуків зниклої дитини і працівники оперативних підрозділів. Оскільки протягом першого дня знайти розшукуваного не вдалося можливим, то слідчим відділом відповідно до вимог кримінально-процесуального кодексу було порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 кримінального кодексу (умисне вбивство).

 

 

 

Та все ж 16 квітня працівники кримінальної міліції у справах дітей розшукали школяра в мікрорайоні «Дравці». Під час розмови неповнолітній розповів стражам порядку, що після занять у школі, перебуваючи у стані нервового зриву без будь-якого стороннього впливу, пішов блукати містом і навіть не мав наміру повертатися додому. Правоохоронці повернули сина матері та вказали їй на необхідність спеціальної лікарської допомоги, аби не допустити таких випадків у майбутньому.

 

 

 

Обставини справи з’ясовуються.

УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.