На Закарпатті фура протаранила легковий автомобіль (ФОТО),(ВІДЕО)

Трагедія сталася вчора  близько 17.15 на перехресті, що на виїзді з вулиці Данила Галицького на с.Лавки та трасу Київ-Чоп.

Як повідомив власкор Мукачево.net, який побував на місці подій, вантажівка марки Renault зіткнулася з легковим автомобілем Opel Corsa стального кольору, за кермом якого була жінка близько 35-40 років. Саме вона і загинула у ДТП.

Як видно з фото, у вантажівки пошкоджена передня ліва частина. Удар у легковий автомобіль також прийшовся у лівий бік, саме в район водія.

З'ясувати точно, за яких обставин сталася ДТП на місці подій не вдалося. Водій вантажівки, яка на словенських номерах, розмовляти не забажав. Очевидці також розходяться у свідченнях.

З огляду на місце пошкодження авто та їх кінцеве розміщення можна припустити, що вантажівка рухалася з сторони Ужгорода, а легковий автомобіль виїжджав з Мукачева. Відтак й удар прийшовся у ліву частину легкового автомобіля, якого в результаті удару один чи кілька разів розкрутило.

Хоча звісно офіційну версію озвучить ДАІ.

Відразу на місце ДТП прибули працівники ДАІ та міліція, а також швидка, працівники якої констатували смерть у водія легковика.

 

 

 

[media=http://www.youtube.com/watch?v=IJQ3roKprFo]

Мукачево.net

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.