Закарпатцям не радять відвідувати Ліван і Сектор Газа

Міністерство закордонних справ України радить українцям не їздити на території Лівану, які суміжні з Сирією, а також у Сектор Газа, акваторію Гвінейської затоки в Африці, північні і східні райони долини Бекаа, повідомив заступник директора департаменту інформаційної політики відомства Василь Зварич.

 

"У контексті розвитку ситуації безпеки в регіоні МЗС України рекомендує всім громадянам, які перебувають на території Лівану або планують свої поїздки в цю країну найближчим часом, утриматися від відвідування північного міста Тріполі і суміжних з Сирією східних і північних районів долини Бекаа", - заявив він.

 

Зокрема, дипломати винесли таке попередження через небезпечну ситуацію в регіонах і погані санітарно-епідеміологічні умови. Більше того, в МЗС порадили не найматися на судна в цьому регіоні через зростання піратської злочинності.

 

Як повідомлялося 22 травня, Міністерство закордонних справ України склало список країн, від подорожей в які українцям, на його думку, варто було б утриматися найближчим часом.

 

Інтерфакс-Україна

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.