В Ужгороді бійці ДСНС врятували 78-річну бабусю (ФОТО)

 

1 серпня о 19:50 до служби порятунку «101» поступило повідомлення про загорання в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку на провулку Навої, що в обласному центрі. Мешканка сусідньої квартири повідомила рятувальників, що з вікна кухні її сусідів назовні виходить дим.

 

Не гаючи ні хвилини, бійці першого караулу 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини на чолі з Робертом Паушем кинулися в середину оселі. Через сильну задимленість, бійцям служби порятунку довелося працювати в спеціальних апаратах для захисту органів дихання.

 

 

В одній з кімнат бійці ДСНС відшукали 78-річну власницю та вивели її на свіже повітря, де на неї вже чекали працівники «швидкої» медичної допомоги. На щастя, потерпіла ще не встигла сильно надихатися чадного газу. Та після надання їй першої долікарської допомоги від подальшої госпіталізації відмовилась.

 

Як з’ясувалось задимлення виникло внаслідок пригорання їжі, яку постраждала готувала на плиті.

 

Управління ДСНС України у Закарпатській області вкотре нагадує краянам, що потрібно бути обережними і уважними у використанні газових плит та будь-яких електричних приладів, адже від вашої відповідальності залежить не тільки ваше життя, а й тих, хто поруч.

 

 

У ДСНС України у Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.