Іршавські міліціонери розшукали 15-річну дівчину, яка поїхала до родичів на Хустщину

Днями до чергової частини Іршавського райвідділу міліції зателефонували батьки 15-річної дівчини з села Довге й повідомили про те, що донька пішла з дому у невідомому напрямку і місце її знаходження невідоме.

 

Ввечері, повернувшись додому, батьки виявили, що дитини ніде немає. Спробували шукати у сусідів та подруг, але її ніхто не бачив і зв’язку з нею не було. Тож стурбовані люди пішли в міліцію.

 

Отримавши повідомлення про зникнення дівчини, працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу міліції Василь Волошиновський та Іван Боднар одразу розпочали пошуки. Опитавши сусідів та односельчан дівчини, правоохоронці дізнались, що до батьків, коли вони знаходились на роботі, приїздили далекі родичі з Хустського району. Працівники міліції разом з батьками вирушили до Хустського району. Як виявилось, увесь цей час зникла дівчина була там, гостювала у родичів.

 

Заступник начальник Іршавського райвідділу підполковник міліції Мирон Лещишин розповів, що місцезнаходження зниклої дівчини працівники міліції встановили протягом кількох годин. У даному випадку, коли родичі забирали дівчинку з собою до Хустського району, слід було повідомити батьків або хоч когось із сусідів. Адже батьки хвилювались, куди поділась донька.

 

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.