Закарпатець Молнар став другим на першості світу з греко-римської боротьби

З 19 по 22 серпня 2013 року в м.3рен»янин (Сербія) відбувся Чемпіонат Світу з греко-римської боротьби серед кадетів, представники 55 держав світу, змагалися більше, як 380 спортсменів.

Вперше за роки Незалежності України,спортсмен ДЮСШ Мукачівської районної організації ФСТ «Колос» Молнар Павло - посів 2 місце на Чемпіонаті світу з греко-римської боротьби серед кадетів.

В перший день чемпіонату Світу в боротьбу за медалі вступили юнаки вагових категорій 50-54-58-63-100 кг.

В ваговій категорії до 58 кг , в складі збірної команди України, прийняв участь вихованець спортивного клубу ім.Токаря Молнар Павло. Початок сутечок для нашого вихованця виявився успішним.Він упевнено переміг господаря змагань -серба Стефана Лисковича 4:О.Павло вийшов в чвертьфінал, де зустрівся з азербайджанцем Захидом Алакбарзадом Закарпатець перемагає суперника з рахунком 4:1.В півфіналі легко розбирається з призером Європи 2013 року угорцем Еріком Торба ,рахунок 7:0.і впевнено виходить в фінал.В фіналі поступається спортсмену Німеччини,який переміг з рахунком 3:0.

Чемпіон та призери Чемпіонату світу в ваговій категорії до 58 кг:

1 м.-Kinsinger Germany

2 -Molnar Ukraine

3 -Torba Nungary

4 3 Kavaradze Georgia

Закарпатська обласна федерація греко-римської боротьби та ДЮСШ Мукачівської районної організації ФСТ «Колос» вітають Молнара Павла-призера Чемпіонату світу з греко-римської боротьби з перемогою !

Директор ДЮСШ Мукачівської районі організації ФСТ «Колос»

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.