На Закарпатті троє підлітків отруїлися невідомою речовиною

Троє учнів, один 16 та двоє 17 років, потрапили у стаціонарне відділення Перечинської районної лікарні через отруєння невідомою речовиною. Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань Перечинського райвідділу міліції. Обставини, за яких діти отримали важкі травми наразі встановлюються.

 

Кожного ранку три дбайливі та добропорядні матусі збирали своїх синів до навчального шкільного закладу, що у місті Перечині, аби ті набиралися розуму у школі та росли розумними і чемними. Цього ранку троє учнів, як і щодня, пішли підкорювати до «бурси», так навчальний заклад називають самі учні, неосяжні кордони знань. Та замість того, аби вчитися, діти забажали пригод на свою голову. На перерві вони пішли до річки, яка протікає зовсім недалеко від ліцею, та зручно розмістившись на березі, випили речовину невідомого походження.

 

Троє школярів якраз поверталися до класу, коли їх побачили викладачі. Дорослі одразу зрозуміли, що дітям потрібна медична допомога і визвали швидку. У вкрай важкому стані неповнолітніх було доставлено до Перечинської районної лікарні, а згодом – до дитячої обласної лікарні у місті Мукачеві. За попереднім висновком районних медиків учні отруїлися речовиною невідомого походження. Наразі проводиться експертиза, аби встановити, яку саме речовину вживали діти, хоч самі ж школярі були переконані, що вживали горілку. Також з’ясовуються усі інші обставини по даному кримінальному провадженні.

 

 

 

Мирослава Пекар

 

Перечинський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.