До уваги водіїв на Закарпатті!

За даними Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, вночі та вранці 19 січня в гірській частині Закарпаття очікується сильний, місцями дуже сильний сніг. На дорогах ожеледиця.
Наголошуємо, що видимість в опадах до 1-2 км, в хуртовинах до 300 метрів, тому просимо Вас, за можливості утриматися від поїздок та перечекати негоду вдома!

За таких умов водіям необхідно ретельно виконувати усі вимоги Правил дорожнього руху, дотримуватись безпечної швидкості руху та дистанції. Не забувайте, що під час ожеледиці гальмівний шлях автомобіля збільшується у рази, наближаючись до пішохідних переходів та регульованих перехресть, зменшуйте швидкість та будьте особливо пильними. Користуйтесь ременями безпеки та вимагайте цього від своїх пасажирів. 

Закликаємо також бути вкрай уважними пішоходів. Ураховуючи ожеледь, рухайтеся тротуарами з обережністю, переходьте дорогу тільки в установлених для цього місцях та використовувати в темну пору доби світловідбивні елементи, щоб водії могли вчасно побачити вас на дорозі.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.