Офіційно про ДТП у Великому Березному (ФОТО)

У Великому Березному  пасажирський автобус з водієм та 7 пасажирами з’їхав у кювет  та перекинувся на залізничну колію. У автобусі знаходилося  п’ятеро дорослих та троє малолітніх дітей. Одна жінка з численними травмами госпіталізована. Життю та здоров’ю інших пасажирів нічого не загрожує.
Вчора, 18 лютого, на вулиці Залізничній у Великому Березному сталася ДТП. Про аварію поліцейським повідомили близько 16:00.

На місце події виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, 25-річний мешканець села Жорнава не впорався з керуванням, внаслідок чого пасажирський мікроавтобус з’їхав у кювет, а потім перекинувся на залізничну колію.

На той момент у салоні автомобіля «Mercedes Benz Vito», крім водія,  було семеро пасажирів, троє з яких малолітні діти віком 1, 3 та 5 років. Усі вони їхали в Ужгород на весілля. Життю та здоров’ю дітей та дорослих, серед яких 49-ти а 56-річні жінки, а також 25-річний чоловік, нічого не загрожує. Ще одна 36-річна пасажирка, жителька села Волосянка, з  політравмами госпіталізована до обласної лікарні.

Медекспертиза на наявність алкоголю в крові водія показала, що чоловік за кермом був тверезим. Автомобіль із залізничних рейок допомогли відштовхати небайдужі місцеві мешканці. Тепер авто знаходиться на штрафмайданчику Великоберезнянського відділення поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) . Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.