Поліцейські знайшли двох розшукуваних жителів Перечинщини

Працівники сектору кримінальної поліції Перечинського відділення, спільно з колегами  поліції Ужгородщини, встановили місцезнаходження безвісти зниклої жінки, а також затримали чоловіка, який розшукувався за скоєння злочину   
Кілька днів тому до поліцейських звернулася 50-річна жителька села Тур’ї Ремета. Заявниця просила допомогти розшукати її доньку. 33-річна жінка вирушила в Угорщину на заробітки, і, за словами матері, повідомила, що влаштувалася на роботу та знайшла житло. Проте після цього впродовж кількох днів на жодний дзвінок донька не відповіла.

Пошуками зайнялися працівники сектору кримінальної поліції Перечинщини. У зв’язку з періодом проведення операції «Мігрант», поліцейські мали змогу використовувати посилені методи та засоби пошуку. У результаті проведених заходів, правоохоронці допомогли встановити місцезнаходження жінки. Як виявилося, зв’язок розшукуваної з матір’ю припинився, оскільки перечинка мала проблеми зі здоров’ям та втратила документи.

Жінці допомогли повернутися в Україну. Тепер вона знаходиться разом зі своєю сім’єю.

Крім того, в рамках операції «Мігрант» перечинські поліцейські встановили місцезнаходження 23-річного жителя села Дубриничі, який розшукувався за скоєння злочину. Підозрюваний побив свого 38-річного односельця у його ж будинку. Після отримання заключення медекпертизи, поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні правопорушення, наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.