ДТП зі смертельними наслідками на трасі Київ - Чоп біля села Ратівці (ФОТО)

Як повідомляє прес-служба ГУНП в Закарпатській області, учора, 31 березня, на Закарпатті сталася дорожньо-транспортна пригода з фатальними наслідками.
О 12.35 год. в поліцію Ужгородського району надійшло повідомлення про автопригоду поблизу села Ратівці. Прибувши на місце події, поліція встановила, що винуватцем дорожньої трагедії був 24-річний ужгородець, який керував автомобілем марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації.
Рухаючись автодорогою Київ - Чоп, перед поворотом на село Ратівці, неподалік автобусної зупинки молодий водій пішов на обгін кількох попутних машин. Не розрахувавши безпечну відстань, він допустив на швидкості зіткнення з попутнім автомобілем марки «Тоyоtа Camry», який саме розпочав маневр повороту ліворуч.  За кермом «Тойоти» перебувала жителька Ужгорода. Після зіткнення двох авто «Volkswagen Gоlf» злетів із траси в кювет, де зіткнувся з деревом. Внаслідок цього водій помер від отриманих травм на місці пригоди, а його пасажир  - в кареті «швидкої».
Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.