Біля Ужгорода п'яний водій скоїв ДТП (ФОТО)

У поліцію Ужгородського району ввечері надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що селом Минай їздить п’яний водій на автомобілі «Тоyоtа». Невдовзі надійшло нове повідомлення – про те, що цей же чоловік в’їхав у паркан і намагається втекти.
Коли на виклик прибули працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського району, то виявили автомобіль марки «Тоyоtа Cоrоllа», який заїхав у кювет. З’ясувалося, що водій, 39-річний місцевий житель, не доїхав до своєї оселі кількадесят метрів, злетівши в кювет.

Передня частина іномарки була пошкоджена. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, не мав водійського посвідчення, але від проходження медосвідування відмовився. До речі, цей чоловік уже втретє попадається за керування в стані алкогольного сп’яніння, востаннє такий випадок із ним був наприкінці березня.

Цього разу на правопорушника склали відразу кілька адмінпротоколів: за керування в стані алкогольного сп’яніння, без водійського посвідчення та страховки і за скоєння ДТП.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.