Поліцейські затримали мукачівця підозрюваного у серії крадіжок

Мукачівця, який тричі проникав на територію приватного підприємства і обкрадав його, затримали працівники кримінальної поліції міста. За всіма фактами проводиться слідство.
Тричі протягом місяця 39-річний мукачівець з приватного підприємства по вул.Ужгородській у м.Мукачеві намагався викрасти дроти, електродвигуни та інші інструменти з деталями із кольорових металів. Після вчинення останньої крадіжки був затриманий поліцейськими Мукачівського відділу поліції.

В ході розслідування кримінальних правопорушень у поліції з’ясували, що вже судимий мешканець районного центру вночі пробирався на охоронювану територію приватного підприємства й зі складських приміщень  викрадав електроінструменти, деталі до них та інші малі архітектурні форми. В подальшому чоловік мав намір  крадені металеві деталі здати на металобрухт.
За фактами замаху на крадіжку, а це ст. 15, ч.1 ст.185 ККУ та за  ч.2 ст.185 (Крадіжка,вчинена повторно) у поліції проводять розслідування. Зараз вже судимого за майнові злочини 39-річного мукачівця перевіряють на причетність до скоєння аналогічних крадіжок з території фірми. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.