На Березнянщині працівники поліції виявили п’яного водія з сусідньої Перечинщини

За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Великоберезнянського відділення задокументували випадок керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння в селі Мирча.  
Учора ввечері на автодорозі сполученням Ужгород-Самбір-Львів біля села Мирча Великоберезнянського району працівники групи реагування патрульної поліції Великоберезнянського відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», який виконував незрозумілі маневри.

У салоні перебували двоє молодих чоловіків. Власник авто сидів на пасажирському сидінні, а керував машиною 27-річний житель Перечинського району, який взагалі не має водійського посвідчення.

У водія були ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника в присутності двох свідків склали  адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Від керування нетверезого водія відсторонили.

Складений на правопорушника адмінпротокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області  
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.