На Виноградівщині тесть ледь не зарізав зятя

Виноградівські поліцейські розпочали слідство за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження мешканцю Горбки. Причетного до вчиненого злочину поліція затримала, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Учора, 11 липня, близько 02:30  години ночі  до поліції надійшло повідомлення про отримання  ножового поранення жителем села Горбки,  що на Виноградівщині.

Cлідчо-оперативна група виноградівської поліції  на місці події встановила, що між сімейним подружжям виник конфлікт, в який втрутився батько заявниці.  58-річний чоловік захищаючи доньку дістав складний  ніж і наніс ним удар у живіт 34-річному зятю. З місця події вилучили знаряддя  злочину- ніж.
Потерпілого доставили до медзакладу із проникаючим пораненням живота. Зі слів,  медиків потерпілий перебуває у важкому стані.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Чоловіка  затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому  вже  повідомили  про підозру у скоєному злочині  та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.Відповідно до санкції статті чоловікові загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської  області

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.