Літак ДСНС транспортував важкохвору дитину з Ужгорода до клініки «Охмадтид» м. Київ (ФОТО)

15 липня, за дорученням Голови ДСНС України Миколи Чечоткіна, спеціальний літак ДСНС (Ан-26, борт №4) транспортував важкохвору дитину з .Ужгорода до м. Київ.

Як стало відомо, шестирічний мешканець с. Сюрте Ужгородського району був двічі оперований у відділенні дитячої хірургії Ужгородської ЦМКЛ з приводу гострого апендицита та спайкової кишкової непрохідності.  Ввечері 14 липня стан дитини погіршився і спеціалізованим авто хлопчик був доставлений до обласної дитячої лікарні в м.Мукачево, де медики надали весь необхідний спектр медичної допомоги. Лікарі діагностували  гостру ниркову недостатність. Виникла потреба негайного транспортування хлопчика до національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдид».

Спочатку дитину реанімобілем було транспортовано до обласного центру Закарпаття, далі літаком ДСНС, який оснащений медичним обладнанням, доправлено до м. Київ.

О 14:51 літак приземлився в аеропорту «Жуляни».  На даний час шестирічного Даніїла обстежують фахівці дитячої спеціалізованої лікарні «Охмадтид».

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.