Працівники поліції Закарпаття виявили двох п’яних водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Ужгородського та Іршавського відділень поліції задокументували два випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.
Учора ввечері в поліцію надійшло повідомлення від громадян про те, що в селі  Руські Комарівці їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «ЗАЗ Дейво». Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль, яким керував місцевий житель. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. У присутності свідків правоохоронці склали на нього відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та  відсторонили водія від керування.

У селі Великий Раковець Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Меrсеdеs Vіто», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,86 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на нього відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) працівники поліції скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.