Поліція розшукала чотирьох закарпатців

Працівники поліції розшукали жителів Ужгородського, Перечинського, Тячівського та Воловецького районів, які перебували в розшуку. Один із них переховувався від суду за скоєння злочинів.

43-річного жителя міста Ужгород, який пішов з дому і не повернувся, оперативно розшукали правоохоронці. Про зникнення батька в поліцію  повідомила його донька. Як з’ясували співробітники поліції, ужгородець пішов з дому, не попередивши рідних.  На телефонні дзвінки не відповідав. За кілька годин пошуків мешканця обласного центру поліцейські повернули додому. 

Працівники Перечинського відділення поліції минулої доби встановили місце знаходження 38-річного жителя села Тур’я Ремета. Чоловік поїхав у місто Хмельницький, не повідомивши про це працівників закладу, де перебуває на лікуванні. Наразі він у спецзакладі, де тимчасово проживає. Загрози його життю та здоров’ю немає.

Мешканця села Крива, що на Тячівщині, розшукали працівники кримінальної  поліції Тячівського відділу. Про зникнення 37-річного чоловіка повідомив його батько. Тячівець два дні не виходив на зв’язок  з  рідними. Зараз  він удома.

Підозрюваного у вчиненні крадіжки і грабежу з магазину у місті Свалява розшукали і доставили до органів суду поліцейські районного відділення поліції. Мешканець Воловеччини, намагаючись уникнути покарання, переховувався від органів поліції та суду за межами області. Його доставили до Свалявського районного суду для подальшого розгляду справи.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.