Мешканець Ужгорода хотів підірвати себе

В Ужгороді чоловік намагався підірвати себе гранатою. Під час перемовин керівництво поліції області вмовило чоловіка здатися. За даним фактом поліція розпочала розслідування, походження боєприпасів з’ясовується.  

Учора, 1 січня, о 15:19 на лінію «102» надійшло повідомлення від 34-річного мешканця Ужгорода про те, що він має намір покінчити життя самогубством. 

Слідчо-оперативна група, прибувши в закинуте приміщення на вулиці Горянській, в якому на даний час ніхто не проживає, виявила чоловіка, який тримав у руках гранату й погрожував підірвати себе. 

На перемовини з самогубцем прибули начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та командир роти поліції особливого призначення. В ході перемовин чоловік погодився добровільно видати дві бойові гранати типу "Ф-1". 

Того ж дня поліцейські оглянули будинок 34-річного в Ужгороді. Була підозра, що він може зберігати вдома зброю. У гаражі правоохоронці виявили та вилучили півтора десятка патронів до автоматичної зброї. Їх разом із гранатами направлено на експертизу. 

За даним фактом поліція Ужгорода розпочала кримінальне провадження за ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами). Причину такої поведінки ужгородця та всі обставини справи з’ясовують слідчі. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.