ДТП. В Ужгороді не розминулися "маршрутка" та джип (ФОТО)

Сьогодні увечері, приблизно о 18:00, на початку вул. Корятовича (навпроти колишньої "Молочарні") сталася ДТП. Повідомляє Ужгород.ін.
Автобус маршруту №7, проїжджаючи між двома припаркованими обабіч проїжджої частини  автомобілями, трохи притерся до однієї з них – позашляховика Hyundai Santa Fe. На момент прибуття нашого кореспондента на місце пригоди, пасажири вже залишили салон маршрутки, яка стояла з вмикнутими "аварійками".

На перший погляд значних пошкоджень Hyundai не зазнав. Проте проїзд вулицею Корятовича тривалий час був повністю заблокований, відповідно автотранспорт рушив в об’їзд вул. Жупанатською, де утворився затор.

Відзначимо, що через снігові замети позашляховик був припаркований досить далеко від краю проїжджої частини. Як бачимо на фото, простору для проїзду досить широкого автобуса такий стиль парковки залишає замало, тому такого роду ДТП – аж ніяк не дивина. Власнику Hyundai, та й іншим автомобілістам буде не зайвим  замислитися, чи варто залишати своє авто припаркованим абияк і абиде, бо "мені зручніше, а інші - не трамваї".

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.