У Сваляві поліцейські виявили п’яного водія

За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадок керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння в місті Свалява. Ще одного п’яного водія виявили працівники патрульної поліції області.  

У місті Свалява в обідню пору працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Fоrd Fосus» іноземної реєстрації з технічними пошкодженнями - на машині було розбите скло на передніх дверцятах.   

За кермом перебував молодий місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який не мав водійського посвідчення і відмовився проходити медосвідування. 

У присутності двох свідків на правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення, від керування його відсторонили. 

Ще одного п’яного водія виявили за минулу добу працівники патрульної поліції області. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області  

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.